The most famous cafes and restaurants in Moscow.
These are some of the famous eateries
Let's read some menu examples with explanations
Mu-mu Cafe's menu
Салаты и закуски — Salads and snacks
Amount (grams) | Dish name in Rusian | English translation | Price (rubles) |
80 гр. | Салат из свежих овощей | Fresh Vegatable Salad | 51,50 р. |
120 гр. | Салат «Греческий» | Greek Salad | 57,50 р. |
80 гр. | Салат из кальмаров | Squid Salad | 59,50 р. |
Супы — Soups
Amount (grams) | Dish name in Rusian | English translation | Price (rubles) |
250 гр. | Гороховый суп | Pea soup | 54,50 р. |
270 гр. | Борщ | Beetroot soup | 74,50 р. |
250 гр. | Рассольник | Pickled cucumber soup | 54,50 р. |
Горячие блюда — Hot dishes
Amount (grams) | Dish name in Rusian | English translation | Price (rubles) |
100 гр. | Рыба «Ледяная» | Fish "Ledenaya" (Icy) | 110 р. |
70/75/36 гр. | Курица по-мексикански | Beetroot soup | 76,50 р. |
110/36 гр. | Бефстроганов из говядины | Beef Stroganoff (chopped meat with a sauce) | 83,50 р. |
Гарниры — Garnish
Amount (grams) | Dish name in Rusian | English translation | Price (rubles) |
120 гр. | Пюре картофельное | Mashed potatoes | 42,00 р. |
150 гр. | Картофель по-домашнему | Home-made potatoes (boiled whole potatoes with dill) | 42,00 р. |
150 гр. | Гречневая каша с грибами | Grechka (Buckwheat) with mushrooms | 42,00 р. |
Напитки — Beverages
Amount (liter) | Dish name in Rusian | English translation | Price (rubles) |
0,5 л. | «Спрайт», «Фанта», «Швепс» | Sprite, Fanta, Schweppes | 50 руб. |
0,5 л. | Чай «Нести» | Nestea tea | 100 руб. |
0,5 л. | Вода «Архыз» | Still water "Arhyz" | 50 руб. |
0,5 л. | «Пепси» | 0,23 л. | 100 руб. |
0,5 л. | «Кока Кола» | Coca cola | 50 руб. |
Десерты — Deserts
Amount (grams) | Dish name in Rusian | English translation | Price (rubles) |
110 г. | Пирожное "Черничное" | Bilberry pie | 139 р. |
95 г. | Пирожное "Нежный капучино" | "Tender Capuchino" pie | 139 р. |
170 г. | Пирожное "Наполеон" | "Napoleon" pie (puff pastry with white cream) | 139 р. |
No comments:
Post a Comment